طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

هشدار فرستاده آمریکا در مورد جنگ در مرز لبنان و اراضی اشغالی

هشدار فرستاده آمریکا در مورد جنگ در مرز لبنان و اراضی اشغالی یک دیپلمات میانجی‌گر آمریکایی در باب خطرات جنگ در مرز لبنان و رژیم صهیونیستی هشدار داده و گفته است چنین جنگی قابل مهار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، عاموس هوخشتاین، فرستاده ویژه آمریکا در اظهاراتی عنوان کرده است که آتش‌بس در غزه لزوما به صورت خودکار به درگیری‌ها در سراسر مرز جنوبی لبنان پایان نمی‌دهد. وی همچنین در مورد خطرات تشدید این درگیری‌ها نیز هشدار داده است. هوخشتاین به عنوان بخشی از تلاش‌های دیپلماتیک خود برای پایان دادن به درگیری چهارماهه میان حزب‌الله و رژیم صهیونیستی که به موزات جنگ غزه در حال انجام است، از بیروت بازدید کرد. این بدترین درگیری در سراسر مرزهای جنوبی لبنان از زمان جنگ سال 2006 بوده است و نگرانی‌ها در باب رویارویی بزرگتر حزب الله و رژیم صهیونیستی را تشدید کرده است. هوخشتاین پس از دیدار با نبیه بری، رئیس‌ پارلمان لبنان به خبرنگاران گفت: تشدید خشونت به نفع هیچ‌کس نیست و چیزی به نام جنگ محدود وجود ندارد. به گفته وی تنش‌ها میان حزب‌الله و صهیونیست‌ها در مرز طی هفته‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

 

وی با اشاره به این موضوع عنوان کرد: برقراری یک آتش‌بس موقت کافی نیست و جنگ محدود نیز قابل مهار کردن نیست. الیاس بوصعب، معاون رئیس پارلمان لبنان از سفر هوخشتاین به لبنان به عنوان پیشرفتی در تلاش‌ها جهت برقراری آتش‌بس در غزه یاد کرده است.

 

این در حالی است که حزب الله اعلام کرده است در صورتی حملاتش از لبنان علیه رژیم صهیونیستی را متوقف می‌کند که این رژیم حملات خود به نوار غزه را متوقف نماید. با این حال به گفته هوخشتاین برقراری آتش‌بس در غزه به خودی خود موجب آرامش در جنوب لبنان نخواهد شد وی همچنین نسبت به ارائه راه‌حل دیپلماتیک جهت رفع این درگیری‌ها ابراز امیدواری کرده است.


وی به صراحت عنوان کرده است: وقتی در غزه آتش‌بس برقرار شود لزوما به معنای آن نیست که این آتش‌بس به صورت خودکار در لبنان هم برقرار شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار